2010. január 14., csütörtök

Kimi Räikkönen és Jenni Dahlman beköltözött baar-i otthonába

Forrás: http://kimi.lapunk.hu
Írta:

Kimi Räikkönen és felesége Jenni Dahlman beköltöztek a svájci Baar-ban található új házukba. Értesülések szerint a "Villa Butterfly" 30 millió eurót (máshol svájci frankot írnak, úgyhogy a lényeg annyi, hogy piszok drága volt) kóstált.

A Räikkönen házaspár korábbi otthona, mely Wollerauban volt, tavaly év végén kelt el. Eredetileg 5,9 milli svájci frankért akarták eladni, végül valamivel kevesebb mint 4 millióért (svájci frank) sikerült vevőt találni rá.

A wollerau-i ingatlan, amit Kimiék eladnának, több, mint 300 négyzetméteres volt, 3 hálószobával, edzőteremmel, szaunával, medencével és biliárdteremmel. A ház a Zürichi Tóra néz. A házat még annak ellenére is áron felül tudtál eladni, hogy korábban többet kértek érte, hiszen árbecslők szerint az a ház nagyjából 3 millió svájci frankot ér ténylegesen. Persze talán az is nyom a latba valamicskét, hogy kik laktak benne előzőleg!

A "Villa Butterfly" nagyságrendekkel nagyobb, közel 3000 négyzetméter, no nem maga a ház, hanem az egész épület együttes. Kimi már régebben vette meg a villát, de néhány átalakítást végeztettek el rajta, hogy teljes mértékben megfeleljen az ízlésüknek. A villa a Zug tóra néz.

A pár már júliusban költözködött Wollerauból Baar-ba, most pedig véglegesen elfoglaltál a "palotát".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése