2010. január 30., szombat

Kevesebb média

Írta: Shadow

Jenni Dahlman, aki mostanság a lovaglással van elfoglalva, egyre kevesebb publicitást kap.

Jenni Dahlman-Räikkönen pár évvel ezelőtt, még mint az F1-es versenyző Kimi Räikkönen párja volt ismert. Manapság azonban Jenni egyre kevesebbszer jelenik meg az egyes helyszíneken, férje oldalán.

A pár magánélete, távol került Finnországtól, és boldog házasságban élnek Svájcban, immáron az újonnan várásolt luxusvillában, Baar-ban.
A házaspár a Villa Butterfly nevű villában él, melyért Kimi körülbelül 30 milliót fizetett. A korábbi, wollerau-i ház 2009 végén kelt el, egyes információk szerint körülbelül 5,9 svájci frankért.

A szerelmesek eleinte gyakran mutatkoztak együtt. Főként kapcsolatuk kezdetén. A két fiatal 2001-ben találkozott a Vanajanlinna kastélyban, mikor Jennit Miss Skandináviává koronázták.
Az eljegyzésre 2002 áprilisában került sor, majd 2004. július 31-én megtartották az esküvőt a hämeenlinnai Vanajanlinna kastélyban.

Azóta a pár kapcsolata már túlélt jópár pletykát, s mára egyre kevesebbet kerül magánéletük az újságok hasábjaira. Megadják egymásnak a kellő szabadságot - talán ez az titkuk. Jenni gyakran ünnepel barátnőivel, míg Kimi is szívesen tölti szabadidejét barátaival egy karaoke bárban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése